BetMGM Rolls Out National Hockey League-Branded Casino Games
toto

BetMGM Rolls Out National Hockey League-Branded Casino Games

Perusahaan taruhan olahraga lan iGaming, BetMGM , ngumumake peluncuran pirang-pirang game anyar kanthi merek sawise Liga Hockey Nasional (NHL).

BetMGM mbukak NHL-Branded Games
Perusahaan dicethakaké ana sing dibukak isi NHL-branded sing kalebu Hongkong Pools blackjack, baccarat lan roulette game. Kajaba iku, BetMGM ngenalake game Money Wheel paling anyar – Dream Catcher . Operator kasebut ujar manawa kabeh game kasebut kasedhiya kanggo pasar utama ing Amerika Serikat kalebu New Jersey, Michigan, Pennsylvania lan malah Ontario, Kanada.

Judhul game anyar menehi pemain pengalaman game immersive kanthi nggabungake animasi lan rendering 3D sing berkualitas tinggi. Apa maneh, saben game duwe fungsi “urip” sing unik sing ngidini para pemain bisa langsung menyang versi bakul langsung saka game kasebut . isi anyar BetMGM kang dikembangaké ing kemitraan karo panyedhiya solusi B2B anjog kanggo operator casino, Evolution . Ora kaget yen game kasebut nampilake logo NHL nanging uga nampilake logo saka tim hoki sing beda-beda.

Miturut BetMGM, NHL Blackjack nempatake pemain “ing meja ing skybox arena kanthi kemampuan kanggo mindhah meh antarane kursi .” Ing tangan liyane, nawakake NHL Roulette asil ing-ambane lan statistik kanggo game digabungake karo gerakan werni nyata , nalika NHL Baccarat nawakake pengalaman casino-kaya sing dilengkapi karo opsi inovatif padha. judhul Newest BetMGM, Dream Catcher, ngidini pemain kanggo milih nomer sing padha mikir wheel bakal mandheg. Luwih nambah pengalaman, judhul game anyar nawakake multipliers beda .

Konten Anyar Nguatake Kemitraan BetMGM karo NHL
Jason Jazayeri , VP pembangunan bisnis NHL, dicethakaké ana macem kanggo Demo slot gratis ndeleng collaboration Liga karo BetMGM nggedhekake . Miturut dheweke, game casino NHL-branded anyar bakal ngedongkrak engagement NHL karo pembuangan. Kesimpulane, Jazayeri ujar: “Kita ngarepake kolaborasi karo BetMGM babagan upaya penggemar-sentris liyane ing taun-taun sing bakal teka.”

“ Kita bungah kanggo nggedhekake hubungan karo BetMGM liwat pangembangan NHL-branded game casino, utamané nalika platform anyar iki ngidini kita kanggo deepen sambungan pembuangan NHL kanggo olahraga ing cara liyane immersive lan milutaken. “

Jason Jazayeri, VP, pangembangan bisnis ing NHL
Oliver Bartlett , direktur game BetMGM, nambahake yen game merek NHL Result Sidney mbantu ngiyataken hubungan perusahaan karo Liga. Pungkasan, Bartlett ngakoni manawa nyenengake nawakake konten anyar sing nyenengake kanggo para pemain lan penggemar olahraga ing wektu wiwitan musim NHL anyar .